Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické šortky
Čítala som v predošlých recenziách odporúčania na zakúpenie menšej veľkosti ako nosíme zvyčajne. Mne osobne sadla veľkosť akú nosím bežne. Zakúpila som si číslo M. Meriam 169 cm a vážim 51 kg. Obvod bokov 90 cm. Skúsila som si aj veľkosť S, ktoré mi sadli, ale necítila som sa v nich pohodlne, boli príliš vypasované.
- Nedostal som odpoveď na svoju pripomienku
- Tenký, ale stále pevný materiál. Zatiaľ nepoužité, takže neviem ohodnotiť funkčnosť.
- Kvalita Castelli
- Kapsy
- pohodlné
Vyskúšané spokojnosť, doporučujem tak ako je uvedené objednávať o číslo väčšie.
- Kvalitná vložka na 2-3 hodinovú jazdu
- Pekný dizajn
- Nápis BRIKO je z nekvalitného materiálu, priložený papier nebolo možné od nápisu odlepiť a pri praní (30st) sa zlepili dve písmená spolu tak, že bez jeho poškodenia ho nebolo možné odlepiť
- Skvele na dlhsie jazdy, odporucam kupovat o cislo vacsie
- Super gate, dobre sedia
- Mam ich uz vo vsetkych farbach, vsetky su top
- Tensi material, super na leto
- Dobrý strih
- Kvalitne spracovanie
- Príjemná látka
- Krásne, perfektne spracované
- Vložka by mohla byť trochu menšia
Tieto tieto kratke nohavice na zaklade popisu, ktory opisuje tento produkt vhodny na dlhe trasy. S tymto tvrdenim sa bohužial nemôžem stotožniť. Vypchávka je príliš tenká a tak sa kompresne po krátke dobe. Testoval som ich na 4hodinovej cestnej cyklistike. Sú neporovnateľné s inými ktoré vlastním, ktoré majú dva krát hrubšiu vypchávku.
Veľmi dobre však držia, sú veľmi pohodlné. Produkt si ponechám na využitie na MTB na kratšie trasy.
Sú simplistické a majú jednoduchý dizajn ktorý sa hodí ku každému dresu.
Pohodlné.
Perfektne gate
Je to castelli síce len základný model, ale stále kvalita za tú cenu.
Spevňujúce a zároveň pohodlné. Príjemný vzdusny material..
- Výborný strih na štandardnú postavu.
- Nemá
Kvalitný materiál vzdušný príjemný pocit.
Dobrá kvalita za dobrú cenu ..... vložka je dosť posunutá do zadu ......ale ináč v pohode.
- Dobre sedi
Zobrazujem 121 - 140 zo 355 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...18 Ďalšie »