Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické šortky
moje najoblubenejsie nohavice na bajk, krasny dizajn, kvalitny material, prakticke vrecka po bokoch a odopinatelna cyklovloza .. uz mam v troch farbach :)
- Dobrá vložka
- Vrecka po obvode na gely a po
- Pomer cena - kompresia
Cakal ze budu aspon raz tak dobre ako moje stare kompresne sortky inej znacky. Tie stare maju po 7 rokoch prania teraz taku kompresiu ako tieto nove
Kvalita
- 2 v 1
- Vrchné šortky sú s tvrdého krčivého materiálu.
- Pomerne široké nohavice.
Sadli celkom v pohode.Objenaner online, vyzdvihnute na predajni, vyskusane doma, mensie vratene nazad.
- vetraky
- zakryte kolena
- dobry material
- pekne sedia
presne podľa mojich predstáv
- material, strih, velkost
- dizajn
vyborne nohavice, skvely material, velkost.., parada
- Nohavice su strečove a sedia super. Spodne nohavice s plienkou ako super bonus. :-)
Super gate *****
Super kvalita a všetko sedí.
Klasické kraťasy s pohodlnou vložkou(tlmí, saje pot a neodiera- iba vpredu v počiatkoch výroby nohavíc s vložkou u muž. typu(všeobecne)bola nad vložkou asi 8cm-ová zóna s froté brániaci predretiu v oblasti intim. častí, čo skracuje "životnosť"- inak bezchybné!
- dobrý materiál, pekné, praktické
Vyborné a super komunikácia
- Som veľmi spokojný.
- Nemám výhrady.
- Spolu s dresom dokonalé. Vizážou aj kvalitou.
- Rozmerovo, presné
- Kvalita spracovania
- Použité materiály
- Strih
- Balenie tovaru
kvalitný material
Pôvodne objednané L, nakoniec som zobral olivove M. U veľkosti L vložka OK, samotne nohavice veľmi široké a až pod kolená. U vel. M nohavice veľkostne super, vložka tesnejšia, ale veď sú to cyklo gate.
- Veľmi pekne sedia
- Výhoda bočných sťahovákov pásu
- Vačky na zips
Zobrazujem 281 - 300 zo 358 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...18 Ďalšie »